OIL-OFF

Kategori:

Profesyonel Sintine ve Tank Yağ Çözücü
 
Bu güçlü alkali sıvı sintine temizleyici makine dairesi teknik alanların temizliğinde kullanılmak üzere geliştirilmiştir, yağ alma yakıt tankı, yağ tankı, basınçlı yıkama ve el temizleme yağ alma.
 
Bu güçlü alkali sıvı sintine temizleyici makine dairesi teknik alanların temizliğinde kullanılmak üzere geliştirilmiştir, yağ alma yakıt tankı, yağ tankı, basınçlı yıkama ve el temizleme yağ alma. Gres etkin kaldırılması, egzoz karbon, tüm bu uygulamalarda kaplı toprak ve ağır yağ. Bu sıvı güçlü Alkaliler ve alkalin yapıcılar, su yumuşatıcılar, emülsifiye ediciler, ıslatma maddeleri ve sentetik oluşmaktadır.
 
 
ÖZEL TALİMATLAR
 
BU ÜRÜN Alüminyum, bakır, pirinç, kalay, çinko ve galvanizli metal gibi yüzeylere ZARAR VEREBİLİR. Bu yüzeylere yanlışlıkla temas etmesi halinde bol su ile yüzeyi yıkayınız. 
Kullanmadan önce yüzeyde test ediniz.
 
KULLANIM TALİMATI
Tüm ağır yağlar (sentetik,organik) , kabukllaşmış sert kirler, pas koruyucu kaplamalar ve diğer aşırı kirleri kaldırmak için önerilir. Kaplama üzerine püskürtme kaçının. Bazı boyalar hassas alkali ve zarar olabilir. Alüminyum kaplama veya ızgara üzerinde kullanmayın. Bazı seyreltme alüminyum anda kazınmış ve parlaklığını kaybeder olacaktır.
 
BETON TEMİZLEME:
Servis istasyonları katlı, garaj, sintine, vb ağır yağ birikimleri kaldırmak için 1/3-1/5 az kullanın - oranı su ağır amaçlı (su 10 litre kova için 2-3 l) için. Genel temizlik (su 10 litre kova için 0,5-1 l) için 1/10-1/20 oranında su ile seyreltilmiş. Paspas veya sel alanı çözümü ile temizlenmelidir. Sert süpürge veya fırça ile ajitasyon sonra 10 dakika bekletin, ve. Hortum kapalı ve durulayın.
 
ZEMİN TEMİZLİĞİ:
Genel temizlik (su 10 litre kova için 0,5-1 l) için 1/10-1/20 oranı bir su kullanımı seyreltme. Her zamanki zemin temizleme prosedürleri takip edilmelidir. Kat aynı seyreltme manuel olarak temizlenebilir. Çözüm uzun süre için yerde kalmasına izin vermeyin. 
Kullanım Alanları
Basınçlı Yıkama / Buharlı Temizlik
Motor Yağları
Sıcak Tank / Tank Temizleme 
Yağlı motor parçalaları
 
Faydalar
Çok Amaçlı Kullanım
Hızlı / Ekonomik 
Yanmaz / Biyobozunur / Ücretsiz Çözücü
Yağ ve gres çözme etkili
Korozyon önleyiciler içerir
Sıcak / soğuk suda kullanılabilir.
 
Kullanım Talimatları
ÖZEL TALİMATLAR
 
BU ÜRÜN Alüminyum, bakır, pirinç, kalay, çinko ve galvanizli metal gibi yüzeylere ZARAR VEREBİLİR. Bu yüzeylere yanlışlıkla temas etmesi halinde bol su ile yüzeyi yıkayınız. 
Kullanmadan önce yüzeyde test ediniz.